Djoković u osmini finala Ju Es opena

Izvor: Beta, 02.Sep.2018, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u osmini finala Ju Es opena

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je rano jutros pobedio 26. igrača sveta, Francuza Rišara Gaskea posle tri seta, 6:2, 6:3, 6:3.Djoković, šesti teniser sveta, pobedio je posle dva sata i 10 minuta. On je pet puta oduzeo servis Gaskeu i spasio je svih pet brejk lopti.Srpski teniser je tako ostvario 11. uzastopnu pobedu nad Gaskeom, a ukupno 13. u 14 mečeva.Protivnik dvostrukom šampionu u osmini finala Ju Es opena biće Portugalac Žoao Souza.Djoković bi u četvrtfinalu mogao da igra protiv osvajača 20 grend slem titula Švajcarca Rodžera Federera.Federer u osmini finala igra protiv Australijanca Džona Milmana.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra noć za Novaka, na redu je Portugalac!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018

Jedanaesta uzastopna pobeda nad Rišarom Gaskeom za plasman u osminu finala US opena...Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa lakoćom je preskočio treću prepreku na Otvorenom prvenstvu SAD...On je u nedelju rano ujutru po srednjeevropskom vremenu deklasirao Francuza Rišara Gaskea rezultatom 3:0...

Nastavak na Mondo...

Dlanom o dlan i već je bilo gotovo - Novak je sila sa Gaskea

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2018

Ma, nije se Novak ni oznojio. Toliko je navikao u karijeri da pobeđuje Rišara Gaskea gde god da ga vidi da mu je to prešlo u automatizam. Sada je došao do 13. pobede u 14 mečeva i trijumfom od 3:0 (6:2, 6:3, 6:3) stigao je do osmine finala US Opena. Tamo Novaka čeka Žoao Soza, 68. nosilac na ovom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Čilić poslije "maratona" sa De Minaurom u osmini finala

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2018

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u osminu finala US Opena. On je u veoma uzbudljivom meču slavio protiv Australijanca Aleksa De Minaura u pet setova 4:6, 3:6, 6:3, 6:4, 7:5.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.