Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pred iskušenja u Indijan Velsu: Jedva čekam

Najbolji svetski teniser se priprema za masters turnir, svoje prvo takmičenje posle osvajanja Australija opena.

Uoči prvog meča, a protivnik u drugom kolu mu je američki igrač italijanskog porekla Bjern Fratanđelo (128. na svetskoj listi), vodeći teniser sveta dao je kratak intervju za ATP, koji je objavljen na tviteru.

- Spremam se za turnir, dugo nisam igrao. Ipak, uživam i u životu van tenisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << , provodim vremena sa porodicom. Kad smo u Srbiji, zajedno smo sa roditeljima i ljudima koje slabo viđam.

Na konstataciju novinara da je jedan od najspremnijih tenisera, Novak ističe da su i njegove kolege podjednako dobro pripremljene.

- Ne znam da li se to tako može nazvati. Svi zajedno učestvujemo u svemu, svako se priprema na svoj način - istakao je Đoković.

Ako opravda ulogu potpunog favorita, naš as će se u trećem kolu sastati s pobednikom meča Australijanca Nika Kijrosa (33) i Nemca Filipa Kolšrajbera (39).

NOVAK IS BACK

Let's hear your @BNPPARIBASOPEN predictions for World No. 1 @DjokerNole #BNPPO19 | @TennisTV pic.twitter.com/DIjXcPuVq2— ATP Tour (@ATP_Tour) March 8, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nadal: Australija je bila super, a onda je došao Đoković

Izvor: B92, 08.Mar.2019

Rafael Nadal, najbolji španski teniser, govorio je o finalu Australijan opena i narednom turniru na kojem će nastupati, Indijan Velsu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.