Đoković ponovo pričao o penziji VIDEO

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 18:36

Đoković ponovo pričao o penziji VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković sve se češće suočava sa pitanjem kada je vreme za penziju, ali njegov ugovor je uvek isti – ne još uvek.

Sa 36 godina je i dalje najbolji teniser sveta, te je sa te strane i razumljivo zašto ne želi da okonča ono što je jedna od najboljih sporskih karijera u istoriji.

Đoković je stigao u Rijad, gde će igrati egzibicioni meč protiv Karlosa Alkarasa.

Pred taj meč je odgovarao na pitanje o upravo pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << penziji i tu priliku iskoristio da govori o kvoterbeku Tomu Brejdiju koji je tek ove godine završio karijeru.

"Znam ga lično i mnogo sam naučio iz njegovog primera. Nadam se da ću imati karijeru koja će trajati do četrdesetih", rekao je Đoković.

Potom se osvrnuo i na svoj slučaj.

"Osećam se sjajno u svom telu trenutno i igrao sam kvalitetan tenis. 2023. je jedna od najboljih sezona koje sam imao do sada. Zašto stati dok i dalje igraš sjajno. Idemo godinu po godinu, pa ćemo videti koliko ćemo daleko stići", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković progovorio o PENZIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023

Objasnio i zašto....Srpski teniser Novak Đoković sve se češće suočava sa pitanjem kada je vreme za penziju, ali njegov ugovor je uvek isti – ne još uvek...Sa 36 godina je i dalje najbolji teniser sveta, te je sa te strane i razumljivo zašto ne želi da okonča ono što je jedna od najboljih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.