Đoković počeo pripreme za novu sezonu

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković počeo pripreme za novu sezonu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković već se okrenuo novoj sezoni. Đoković je počeo pripreme za 2019/20. u kojoj će pokušati da se vrati na prvo mesto na ATP rang-listi.
Novak je na društvenim mrežama objavio snimak sa treninga na stadionu "Luj drugi", na kojem igra frudbalski klub Monako.

"Trening na staduionu 'Luj drugi' >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uz zalazak sunca. Blagosloven sam", napisao je Đoković na Instagramu.
On je pre nekoliko dana završio odmor na Baliju i počeo pripreme.
Osvajač 16 grend slem titula će novu sezonu početi na egzibicionom Mubadala turniru u Abu Dabiju (od 19. do 21. decembra), posle čega će otputovati na ATP kup u Australiju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković na stadionu Monaka počeo pripreme za novu sezonu

Izvor: RTS, 14.Dec.2019

. Najbolji srpski teniser Novak Đoković već se okrenuo novoj sezoni. Đoković je počeo pripreme za 2019/20. u kojoj će pokušati da se vrati na prvo mesto na ATP rang-listi.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.