Djoković pobedio Pospišila za plasman u polufinale Tel Aviva

Izvor: Beta, 30.Sep.2022, 17:55

Djoković pobedio Pospišila za plasman u polufinale Tel Aviva

Sedmi teniser sveta Novak Djoković plasirao se danas u polufinale turnira u Tel Avivu, pošto je pobedio Kanadjanina Vašeka Pospišila sa 7:6, 6:3.Srpski igrač je savladao 149. tenisera sveta za sat i 54 minuta.Teniseri su čuvali servise u prvom setu, koji je odlučen u taj-brejku. Djoković je poveo sa 5:1, da bi Pospišil osvojio četiri vezana poena i izjednačio rezultat.Ipak srpski teniser osvaja dva naredna poena i sa 7:5 dobija taj-brejk.Djoković već u drugom gemu drugog seta dolazi do brejka, da bi Pospišil uzvratio brejkom u petom gemu.Srpski teniser je zatim u osmom gemu došao do ključne prednosti.U polufinalu Djoković igra protiv ruskog igrača Romana Safiulina (104. na ATP listi). Drugo polufinale čine hrvatski teniser Marin Čilić i i Francuz Konstan Lestijen.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković jednim potezom rasplakao dječaka na tribini (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2022

Novak Đoković je poslije velike borbe savladao Vaseka Pospišila na turniru u Tel Avivu i plasirao se u polufinale, a poslije meča je pokazao i koliko poštuje svoje navijače, a gestom je rasplakao i jednog dječaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.