Djoković pobedio Kecmanovića za osminu finala Vimbldona

Izvor: Beta, 01.Jul.2022, 18:22

Djoković pobedio Kecmanovića za osminu finala Vimbldona

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala Vimbldona, pošto je u Londonu pobedio sunarodnika Miomira Kecmanovića sa 6:0, 6:3, 6:4.Treći igrač sveta je trijumf nad 30. igračem na ATP listi ostvario za sat i 52 minuta.Djoković u prvom setu pravi tri brejka, a rivalu nije prepustio nijedan gem. U drugom delu igre Kecmanović je pružio veći otpor, a Djoković ključni brejk pravi u osmom gemu.Nakon što je napravio dva brejka u trećem setu Djoković je poveo sa 5:2, ali je prilikom prvog serviranja za meč Kecmanović došao do brejka i produžio duel.Djoković je ipak do kraja sačuvao prednost brejka i plasirao se u osminu finala londonskog grend slema.Naredni rival braniocu titule na Vimbldonu biće holandski igrač Tim van Rijthoven.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Đoković pobedio Kecmanovića za osminu finala

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2022

Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Vimbldona, pošto je pobedio Miomira Kecmanovića sa 6:0, 6:3, 6:4.

Nastavak na Radio 021...

Đoković pobedio Kecmanovića za osminu finala Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2022

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Vimbldona, pošto je u Londonu pobedio sunarodnika Miomira Kecmanovića sa 6:0, 6:3, 6:4.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.