Izvor: RTS, 20.Jun.2021, 15:28

Đoković odigrao revijalni meč na Majorki

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković učestvovao je u revijalnom meču pred prvo izdanje ATP turnira na Majorki koji se igra na travi. U meču su učestvovali Novakov brat Marko, njegov trener Goran Ivanišević i Tomi Has.
Prvi teniser sveta je već tri dana na Majorki gde će učestvovati na turniru u dubl konkurenciji u paru sa Gomezom Ererom, što će mu biti svojevrsna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << priprema za učešće na Vimbldonu.

Đoković je dobio i počasno članstvo u klubu na Majorki a u izjavama medijima je posebno istakao da se odlično provodi i da mu se posebno dopala ovdašnja atmosfera.
„Hvala, nisam ovo očekivao. Moj prvi put na Majorki i već se odlično provodim s porodicom. Nismo planirali da sad igramo zajedno, ali život je uredio da igram s bratom, neverovatno. Hvala Toniju i svima koji su deo organizacije što su nam učinili da vreme ovde bude posebno. Tek mi je treći dan, fantastično se provodim", rekao je Đoković.
Prvi meč na turniru Đoković i Gonez Erera igraće u ponedeljak sa parom u kome su Srbin Nikola Čačić i Bosanac Tomislav Brkić.
Novak se na Majorki priprema za Vimbldon na kome će braniti titule osvojene 2018. i 2019. godine.
Turnir na Vimbldonu počinje 28. juna, a mećeve najboljeg tenisera možete pratiti na programima RTS-a.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Kandidatura Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I NEMCI SE DIVE ĐOKOVIĆU: Pogledajte ko je došao da GLEDA Novaka! FOTO

Izvor: Kurir, 20.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na Majorki gde se priprema za predstojeći Vimbldon.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.