Djoković lako do drugog kola Dubaija

Izvor: Beta, 24.Feb.2020, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković lako do drugog kola Dubaija

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se u drugo kolo turnira u Dubaiju, pošto je danas pobedio Maleka Džazirija iz Tunisa sa 6:1, 6:2.Meč je trajao tačno 60 minuta.Četvorostruki šampion turnira u Dubaiju je sa dva brejka na početku meča poveo sa velikih 5:0. Džaziri je potom uspeo da uzme gem na svoj servis, da bi set posle 27 minuta igre pripao Djokoviću rezultatom 6:1.Djoković je i u drugom setu dva puta oduzeo servis protivniku i tako došao do 14:0 u 2020. godini.Naredni protivnik Djokovića biće Nemac Filip Kolšrajber. Biće to njihov 14. duel, a srpski teniser je do sada slavio 11 puta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK DO DETALJA O SVOM SINU STEFANU: Prati tenis i voli da ga igra! Zna samo za OVE tenisere, a mislim da navija za...

Izvor: Kurir, 24.Feb.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo turnira u Dubaiju, pošto je danas pobedio Maleka Džazirija iz Tunisa sa 6:1, 6:2. Meč je trajao tačno 60 minuta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.