Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 10:28

Đoković igra sa Sonegom za polufinale turnira u Beču

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja pohod na titulu u Beču, četvrtfinalnim duelom sa Lorencom Sonegom. Đoković i Sonego igraće treći meč današnjeg programa i na teren neće izaći pre 17.30, uz tekstualni prenos na našem portalu.
Novak je uspešno prošao prve dve prepreke u "Gradskoj dvorani" u Beču, pošto je prvo savladao sunarodnika Filipa Krajinovića, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Bornu Ćorića iz Hrvatske.

Osvajač 17 grend slemova u svakom od ta dva meča mučio se u prvom setu, spasavao i neke set lopte, ali je uspevao da slomi otpor protivnika i matematički obezbedi "broj 1" na kraju godine, šesti put u karijeri.
Tako se izjednačio sa Pitom Samprasom i iza sebe ostavio Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Džimija Konorsa, a iako je očekivao neko zvučnije ime u četvrtfinalu, Italijan je uspeo da napravi iznenađenje.
Sonego je na turnir upao kao "laki luzer" umesto Dijega Švarcmana, potom je eliminisao Dušana Lajovića na startu, da bi onda i iznenadio Huberta Hurkača.
Novak i Lorenco se do sada nisu sastajali na ATP turu i njihov prvi međusobni okršaj na programu je posle mečeva Kevin Anderson – Danil Medvedev, odnosno Andrej Rubljov – Dominik Tim.
To znači da neće početi pre 17.30, a tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
Turnir u Beču igra se za nagradni fond od 1.409.510 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sonego šokirao Đokovića; Novak: Tužan dan, nije mi se igralo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale turnira iz serije 500 u Beču, pošto je danas u četvrtfinalu neočekivano izgubio od Italijana Lorenca Sonega u sva seta, sa 6:2, 6:1...Ne pamti se kada je Đoković odigrao ovako loš meč, a zbog čega ga danas praktično...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.