Đoković i Fonjini izgubili na poene

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Fonjini izgubili na poene

U polufinalu igre parova na turniru iz masters serije u Indijan Velsu naš i italijanski teniser poraženi protiv Poljaka Lukaša Kubota i Brazilca Marsela Mela sa 7:6 (7:5), 2:6, 10:6.

Pobedio je iskusniji i uigraniji dubl. Vimbldonski pobednici 2017, višestruki grend slem finalisti, bolje su se snašli kada se u odlučujućem setu odlučivalo na poene.

Đoković i Fonjini su bili atrakcija u Indijan Velsu. Nazvani su dubl Đokonjini.

Pobedama u tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meča dogurali su dalje možda i od sopstvenih očekivanja, a svakako dalje od očekivanja svih od igara našeg asa u pojedinačnom razredu. Njemu je put u trećem kolu preprečio Nemac Filip Kolšrajber.

Poljski i brazilski igrač se u finalu sastaju s Hrvatom Nikolom Mektićem i Argentincem Orasijom Zebaljosom.

Parovi polufinala u singlu su Rodžer Federer (Švajcarska) - Ralaef Nadal (Španija) i Dominik Tim (Austrija) - Miloš Raonić (Kanada).

Kubot/Melo Final

The No.6 seeds defeat Djokovic/Fognini 7-6(5) 2-6 10-6 and will face Mektic/Zeballos for the crown#BNPPO19 pic.twitter.com/XqNkYFqLGg— Tennis TV (TennisTV) March 16, 2019

Fognini looking like he doesn't know whether to laugh or cry #BNPPO19 pic.twitter.com/Ganz2PAps2— Tennis TV (TennisTV) March 16, 2019

Oh yes!

The Djokognini chest bump celeb comes out for that fabiofogna beaut! #BNPPO19 DjokerNole pic.twitter.com/eDqiMoIQr7— Tennis TV (TennisTV) March 16, 2019
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KRAJ ZA NOVAKA U INDIJAN VELSU: Đoković i Fonjini ispali u dubl konkurenciji!

Izvor: Kurir, 16.Mar.2019

Najbolji teniser sveta Novak Djoković i Fabio Fonjini iz Italije nisu uspeli da se plasiraju u finale Mastersa u Indijan Velsu u konkurenciji dublova, pošto su izgubili od Poljaka Lukaša Kubota i Brazilca Marsela Mela sa 7:6 (7:5), 2:6, 10:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.