Đoković bolji od Andersona za polufinale Šangaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji od Andersona za polufinale Šangaja

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je danas pobedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 7:6, 6:3.

Đoković je do sedme pobede u osmom meču protiv Andersona stigao posle sat i 43 minuta igre.

U reprizi ovogodišnjeg finala Vimbldona, Đoković i Anderson su odigrali neizvestan prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << set koji je završen posle 63 minuta i koji je u taj-brejku dobio srpski teniser sa ubedljivih 7:1.

Prvi brejk na meču napravio je Đoković na početku drugog seta, u drugom gemu, što se na kraju ispostavilo i kao odlučujuće. Srpski teniser je do kraja seta sve lakše stizao do poena i nije dao šansu Andersonu da se vrati u meč.

Protivnik Đokovića u borbi za finale Šangaja, ali i za drugo mesto na ATP listi, biće Nemac Aleksander Zverev, koji je ranije danas u prvom polufinalu pobedio Britanca Kajla Edmunda u dva seta.

Đoković i Zverev su do sada odigrali samo jedan meč i tada je slavio nemački teniser.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković bolji od Andersona, za finale sa Zverevim

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2018

Novak Đoković pobedio je Južnoafrikanca Kevina Andersona 7:6 (7:1), 6:3 i prošao u polufinale Mastersa u Šangaju...Meč je dobio uz samo jedan brejk i to u drugom setu, nakon što je prvi osvojio u taj-brejku i spasao set loptu u 12. gemu...U borbi za finale protivnik će mu biti Nemac Aleksandar...

Nastavak na Radio 021...

ĐOKOVIĆ NASTAVLjA SA ODLIČNIM IGRAMA: Anderson pao, na redu je Zverev

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018

Najbolji srpski teniser savladao Južnoafrikanca. Sledeći rival biće mu mladi nemački igrač Zverev Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Južnoafrikanca Kevina Andersona 7:6 (7:1), 6:3 i prošao u polufinale Mastersa u Šangaju.Srpskom asu je za eliminaciju osmog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.