Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Sada je svaki poen važan

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da je atmosfera u ekipi odlična, što se vidi i po igrama na Dejvis kupu, i rekao da je sada od četvrtfinala bitan svaki poen.

"Rusi su jedan od najkvalitetnijih timova ovde što se tiče singlova, a imaju i uigran dubl. Sve je otvoreno, svaki poen je važan, nadamo se pozitivnom ishodu", rekao je Đoković u Madridu.

Srbija se plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u četvrtfinale Dejvis kupa, pošto je ostvarila pobedu i protiv Francuske, pa je završila kao prva u grupi.

Rival sutra u četvrtfinalu biće Rusija.

Đoković je istakao da mu je drago što se vratio u Dejvis kup tim Srbije.

"Dejvis kup mi je uvek davao šansu da budem sa prijateljima i momcima koje volim. Volim da nastupam za svoju zemlju, jako mi je drago što sam ovde posle dve i po godine. Vlada izuzetna atmosfera u ekipi, što se i vidi po igrama", kazao je Đoković.

Selektor srpskog tima Nenad Zimonjić rekao je da očekuje težak duel sa Rusijom.

"Rusija je veoma jak tim, čak i bez Danila Medvedeva koji nije ovde. Biće teško, ali verujem da imamo dovoljno dobar tim da prođemo dalje. Sviđa mi se kako igramo, forma nam se podiže i igrači su veoma motivisani", rekao je Zimonjić.

Duel sa Rusijom počeće u petak u 10.30.

Zimonjić je, upitan za rani termin, rekao da su takva pravila i da adaptacija srpskog tima neće toliko biti teška.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Sada je svaki poen važan

Izvor: Danas, 21.Nov.2019

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da je atmosfera u ekipi odlična, što se vidi i po igrama na Dejvis kupu, i rekao da je sada od četvrtfinala bitan svaki poen.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.