Đoković: Radujem se dolasku u Zadar, hvala svima na podršci

Izvor: RTS, 15.Jun.2020, 19:20

Đoković: Radujem se dolasku u Zadar, hvala svima na podršci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da se raduje dolasku u Hrvatsku, u Zadar, na drugi turnir Adrija tura i zahvalio se svima u toj zemlji na podršci.
Austrijski teniser Dominik Tim pobednik je prvog turnira Adrija tura koji je odigran u Beogradu u organizaciji Novaka Đokovića. Austrijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u finalu nadigrao Filipa Krajinovića u tri skraćena seta. Teniseri se sada sele u Zadar gde će turnir biti organizovan sledećeg vikenda.

Iako je tokom karijere već igrao u Umagu, Splitu i Zagrebu prvi igrač sveta posebno se veseli nastupu pred zadarskom publikom.
"Nikada nisam bio u Zadru, tako da se radujem. Čujem da će biti fenomenalna atmosfera i da ima veoma puno zainteresovanih za meč", rekao je Đoković za HRT.
"Imam zaista lep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem i traje sigurno deset godina unazad, pogotovo s Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im se ovom prilikom što su prepoznali inicijativu Adrija tura i humanitarni karakter. Oni su se odmah stavili na raspolaganje i radujem se što ću igrati i deliti teren s njima. Nadam se da će biti zabavno kako na terenu, tako i izvan njega", dodao je naš najbolji teniser.
Prvi teniser sveta je otkrio i ko će nastupiti.
"Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Saša Zverev ima želju da zaigra i u Hrvatskoj, međutim čeka se utorak da nemačka vlada donese odluku o karantinu, jer mora posle da ide u Nemačku na neke svoje događaje. Ako ne bude karantina, igraće. Bio bi veliki uspeh za Adrija tur da imamo tenisera svetskog kalibra i u Zadru", istakao je srpski as.
Turnir u Zadru biće održan 20. i 21 juna.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: ''Hvala svim građanima Zadra i cele Hrvatske!''

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020

Posle Beograda, ''Adria Tour'' se seli u Zadar...Proteklog vikenda oči celog teniskog sveta bile su usmerene ka Beogradu, gde je odigran prvi turnir u okviru ''Adria Tour-a''...Organizacija je bila sjajna, pehar je osvojio Austrijanac Dominik Tim, a narednog vikenda sličan spektakl se očekuje i u...

Nastavak na Sportske.net...

Novak se zahvalio naciji: Beograde i Srbijo, Volim vas

Izvor: RTS, 15.Jun.2020

Prvi teniser planete i jedan od organizatora Adrija tura zahvalio se naciji na sjajno organizovanom turniru u Beogradu. . Najbolji svetski i srpski teniser Novak Đoković izjavio je po zatvaranju Adrija tura u Beogradu da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.