Đoković – Berdih 1:2, prvi set

Izvor: RTS, 06.Nov.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković – Berdih 1:2, prvi set

Novak Đoković nastavlja pohod u Parizu. U borbi za polufinale naš as igra protiv Čeha Tomaša Berdiha. Susret možete pratiti na našem Drugom programu.
20.32 - Prvi je zapretio Novak. Na servis protivnika dolazi do prve brejk šanse na meču. Berdih uspeva da se odbrani, a potom i osvoji gem. 
20.26 - Oba tenisera osvojila svoje uvodne servis gemove.
20.20 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Počeo je meč između Đokovića i Berdiha
20.12 - Na podbacivanju novčića više sreće je imao Berdih i izabrao je da on prvi servira.
20.10 - Igrači su izašli na teren, nakon zagrevanja očekujemo početak meča.

Đoković na putu ka trećoj tituli zaredom na Mastersu u Parizu ima zadatak da neutrališe pre svega servise protivnika, potom će mu biti mnogo lakše da stigne do zacrtanog cilja.
Biće ovo 22. međusobni okršaj Đokovića i Berdiha, a naš teniser je daleko uspešniji i vodi sa 19:2. Ove godine do sada su igrali dva puta, u Dubaiju i na Mastersu u Monte Karlu, oba puta Novak je pobedio sa 2:1.
Susret između prvog i trenutno petog reketa sveta možete pratiti na našem Drugom programu.
Turnir se igra za ukupan nagradni fond od 3,83 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.