Đoković - Berdih |1:0| 1:0

Izvor: RTS, 14.Nov.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Berdih |1:0| 1:0

Đoković - Berdih 1:0 (6:2). Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Čeha Tomaša Berdiha u poslednjem kolu A grupe završnog turnira u Londonu. Meč u O2 Areni možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

15.55 - Berdih je lako došao do 40:0. Međutim, Novak je sa nekoliko fantastičnih reterna uspeo da preokrene i stigne do brejk šanse. Uspeva da je iskoristi i ponovo stiže do ranog brejka.

15.49 - I >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugi set servisom je otvorio Tomaš Berdih.

15.46 - Nakon mirnog perioda igre u kome su oba tenisera osvojila svoje servis gemove, usledio je Novakov servis za set. Kao i tokom celog seta, naš as je siguran na svoj servis, potvrđuje dominaciju u ovom meču i osvaja gem i set - 6:2 u prvom setu. Ovaj period igre trajao je 31 minut igre.

15.33 - Novak nastavlja sa konstantnim pritiskom na servis protivnika. Ponovo dolazi do 0:30, međutim Berdih uspeva da se izvuče i sa četiri vezana poena osvoji svoj servis gem i smanji na 4:1.

15.25 - Novi servis Čeha i novi napad našeg asa, ovog puta osvaja dve vezane brejk šanse. Prva odlazi u nepovrat, drugu koristi i vodi sa 3:0.

15.20 - Novak je potom bio neumoljiv i na svoj servis i poveo sa 2:0. Osvajanjem drugog gema u meču Đoković je obezbedio plasman u polufinale završnog Mastersa.

15.16 -  Na samom startunaš teniser pritiska servis protivnika - 0:30, a potom dolazi do tri vezane brejk lopte. Koristi prvu i dolazi do ranog brejka.

15.14 - Počeo je meč između Novaka Đokovića i Tomaša Berdiha,

15.06 - Na podbacivanju novčića više sreće je imao Berdih, i izabrao je da prvi servira.

15.04 - Teniseri ulaze u O2 Arenu. Nakon zagrevanja očekujemo početak meča.

Najbolji teniser Srbije i sveta, Novak Đoković, koji brani titulu u Londonu, nije izgubio u O2 Areni od 2011. godine, a sada je bez poraza u dvorani na 29 mečeva.

Tomaš Berdih na završnom turniru za sobom ima jedan poraz i jednu pobedu. Posle poraza od Stanislasa Vavrinke savladao je Marina Čilića.

Do ovog susreta Đoković i Berdih igrali su imali 18. duela, Novak ima 16 pobeda a Berdih dve. Ukoliko Novak 17. put nadigrala rivala, obezbediće prvo mesto na ATP listi na kraju godine.

Đoković je dobio poslednja tri međusobna duela sa Berdihom, sva tri bez izgubljenog seta i smatra se favoritom u današnjem duelu.

Meč u O2 Areni počinje u 15 časova i možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Berdih lako pobedio Čilića

Izvor: RTS, 15.Nov.2014, 01:06

Češki teniser Tomaš Berdih savladao je u Londonu Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 6:1 i zadržao šanse za plasman u polufnale završnog turnira sezone. ..Berdih je do šeste pobede u njihovom desetom međusobnom duelu došao posle sat i 15 minuta igre...Berdih je pretrpeo debakl u startnom meču A...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.