Đilas: Selektor se pita, ali Bobi se sam precrtao

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Selektor se pita, ali Bobi se sam precrtao

Jedni smatraju da bi Boban Marjanović toliko doneo reprezentaciji da bi samo zbog njega trebalo napraviti ustupak.

Drugi da niko, pa ni centar San Antonio nije iznad sistema, i da selektor Aleksandar Đorđević ne bi trebalo da ga vodi u Rio posle odluke da propusti kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Predsednik KSS Dragan Đilasne krije da spada u ove druge i u intervjuu za Blic kaže da je Marjanović sam sebe precrtao sa spiska putnika u Rio.

"KSS je obezbedio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da od prvog dana priprema Boban Marjanović bude osiguran na iznos tri puta veći od vrednosti njegovog prošlogodišnjeg ugovora u San Antoniju. Osim toga, on bi bio dodatno osiguran i na iznos koji bi mu posle 1. jula San Antonio ponudio za narednu sezonu. Greg Popovič je u razgovoru sa nama podržao da Boban igra za nacionalni tim i San Antonio nam je poslao da može da se pridruži od 20. juna", izjavio je Đilas

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.