ĐUKIĆEVA DILEMA: Zna li se Mitrovićev naslednik?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆEVA DILEMA: Zna li se Mitrovićev naslednik?

Prvi meč u Humskoj završen bez pobednika.

Partizan je preokretom i pobedom u Lučanima, zadržao devet koraka zaostatka za Crvenom zvezdom i na lep način napravio uvertiru za revanš šesnaestine finala Lige Evrope u Plzenju.

REAL SPREMA SENZACIONALAN TRANSFER: Za zvezdu Čelsija daju 110 miliona evra i OVOG igrača!

JEVTOVIĆ: Gorak ukus posle pobede u Lučanima

POCRVENEO: Milenković ISKLJUČEN u remiju Fjorentine (VIDEO)

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, međutim, treneru Miroslavu Đukiću stvaralo glavobolju još pre duela protiv Mladosti, jeste problem štopera. Obzirom da je Milan Mitrović isključen u Beogradu i neće moći da igra u Češkoj, a Bojan Ostojić duže odsutan zbog povrede, postavljalo se pitanje za koga će se odlučiti šef struke srpskog šampiona.

U Lučanima je, u finišu utakmice, šansu dobio mlađani Svetozara Markovića, ali teško je verovati da će perspektivni fudbaler činiti tandem sa Nemanjom R. Miletićem, koji je na poslednjem superligaškom susretu bio među najboljim pojedincima.

Sa druge strane, protiv Milovanovićevih izabranika, na poziciji štopera svih 90 minuta odigrao je doskorašnji levi bek Nemanja G. Miletić. I odlično se pokazao. Budući na utisak koji je ostavio, velike su šanse da zaigra u tandemu sa imenjakom i prezimenjakom, od koga ga razlikuje samo srednje slovo i fudbalska karijera.

Ne isključuje se mogućnost ni da se Marko Jevtović oproba u ulozi štopera, ali ukoliko se oporavi Ostojić, Nemanja G. Miletić bi se vratio na levog beka.

Beogradski meč propustio je Saša Zdjelar, pa će uz povratnika Ognjena Ožegovića, predstavljati velikog aduta trenera Đukića na ispitu sezone.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.