ĐORĐEVIĆ: Nemamo pravo da razmišljamo o medalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ: Nemamo pravo da razmišljamo o medalji

Naredni rival "orlova" je Mađarska.

Košarkaši Srbije imaju dva slobodna dana do meča osmine finala Evropskog prvenstva sa Mađarskom. Selektor Aleksandar Đorđević je izuzetno oprezan uoči početka nokaut faze.

- Nemamo pravo da se opustimo, naprotiv. Poštujemo Mađare, oprezni smo i svi znamo zašto smo došli ovde. Mi smo bili prvi u našoj grupi, oni četvrti u njihovoj, na nama je da tu razliku na terenu iznesemo u našu korist. Imaju dva lidera, Hangu i Vojvodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenera Stojana Ivkovića koji dugo radi sa njima. Keler na centru im daje pokretiljivost i snagu. Vrlo su agresivni u skoku, imaju napadačku tranziciju koju moramo da zaustavimo. Kada se igrač kao Hanga digne u formi i dobije samopouzdanje, to donosi ekstra kvalitet – napomenuo je Đorđević.

Selektor je upitan da li igrači sada glasnije razmišljaju o medalji.

- Ne, mislim da smo koncentrisani na svakog sledećeg rivala. Ne razmišljamo još o tome. Nemamo prava na to – podvukao je Đorđević.

Duel Srbije i Mađarske na programu je u nedelju od 14.15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.