ĐOKOVIĆ PECNUO NAREDNOG RIVALA: Srbin PROKOMENTARISAO objavu protivnika - Rus odmah REAGOVAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 14:54

ĐOKOVIĆ PECNUO NAREDNOG RIVALA: Srbin PROKOMENTARISAO objavu protivnika - Rus odmah REAGOVAO!

Nole oduševljava svet.

Novak Đoković ne samo da fascinira na terenu, već i van njega. Učinio je to odmah posle pobede kojom se plasirao u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske. Video je Instagram objavu svog narednog rivala, Karena Hačanova, i - rešio da reaguje.

Hačanov je, naime, proslavio na pomenutoj društvenoj mreži pobedu nad Garinom od 3:1 u setovima.

Učinio je to pohvalivši se činjenicom da je "pregrmeo" prvu nedelju Rolan Garosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodao da se raduje što će igrati i u drugoj.

Među onima koji su komentarisali tu njegovu objavu bio je Nole.

Najpre je, uz jednu manju slovnu grešku, napisao na ruskom "Dobro, brate", a onda na tu radost ruskog tenisera dopisao i sledeće na engleskom:

- A s kim igraš sledeći meč? - pitao je srpski as uz "smajli" koji prikazuje smeh do suza.

Podsetimo, u osmini finala Rolan Garosa, u ponedeljak bi Novak Đoković trebalo da igra protiv pomenutog Rusa, 16. igrača sa ATP liste.

Protiv Hačanova Nole vodi sa 5:1 u pobedama, a od njega je izgubio samo u Parizu - ali na mastersu, koji se igra na tvrdoj podlozi, za razliku od poslednjeg ovogodišnjeg grend slem turnira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOLE PECNUO RUSA NA INSTAGRAMU: Je li, brate, da te pitam... (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Okt.2020

Prvi reket sveta Novak Đoković na duhovit način je prokomentarisao objavu svog narednog rivala na Rolan Garosu, ruskog tenisera Karena Hačanova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.