ĐOKOVIĆ JE ĐOKOVIĆ: Alkaraz ne odbacuje svetskog broja jedan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 13:08

"ĐOKOVIĆ JE ĐOKOVIĆ": Alkaraz ne odbacuje svetskog broja jedan

Svestan koliko je opasan uprkos lošim rezultatima.

Španski teniser Karlos Alkaraz istakao je da ne treba zavarati rana eliminacija Novaka Đokovića na turnirima u Monte Karlu i u Banjaluci.

Srbin je nakon lošeg izdanja na Mastersu u Kneževini učešće na Srpska Openu u Banjaluci završio u četvrfinalu, gde je eliminisan od Dušana Lajovića.

- Ne bih znao da kažem da li je Đoković na šljaci najteži rival, ali Đoković je Đoković. Jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio u osmini finala Monte Karla i u četvrtfinalu Banjaluke, ali može da osvoji i Madrid i Rim - istakao je Španac, koga u Barseloni očekuje polufinalni duel protiv Danije Evansa..

U drugom polufinalnom duelu u Barseloni sastaće se Stefanos Cicipas i Lorenco Muzeti.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.