ĐERE OPTMISTA: Što da ne, mogu da iznenadim Medvedeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 17:22

ĐERE OPTMISTA: Što da ne, mogu da iznenadim Medvedeva

Rus sledeća prepreka.

Srpski teniser Laslo Đere izborio je drugu rundu Rolan Garosa. Đere je bio bolji od litvanskog tenisera Ričardasa Berankisa rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Posle meča na pariskoj šljaci nije krio zadovoljstvo trijumfom i dobrom igrom.

- Sjajan je osećaj vratiti se, ovo mi je omiljeni slem. Drago mi je što sam pobedio u tri seta. Našao sam rešenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u važnim trenucima, iako nisam konstantno igrao kako umem. Ričardas je težak protivnik, ali bio sam spreman - rekao je Đere.

Đere je imao u proteklom periodu problema sa povredom, koja još nije zalečena u potpunosti.

- I dalje je tu povreda. Malo mi predstavlja problem na terenu, ali nije toliko strašno, mogu da igram.

Naredni rival mu je drugi igrač sveta, Danil Medvedev.

- Igrali smo jednom na šljaci u Budimpešti, ali otad se dosta toga promenilo. Znam kako igram, biću taktički spreman, a nadam se i fizički. On je favorit naravno, ali mislim da mogu da ga iznenadim - kazao je Đere i dodao:

- Gledao sam ga u poslednjih godinu-dve. Dobro servira, moram da vratim što više lopti i da ja serviram dobro. Jak je s osnovne linije, ali meni je ovo omiljena podloga, njemu najneomiljenija. Detaljnije ću spremiti taktiku s timom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.