ĐERE KAO FURIJA: Italijan POČIŠĆEN za polufinale Marakeša

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2022, 21:02

ĐERE KAO FURIJA: Italijan POČIŠĆEN za polufinale Marakeša

Ide mu na šljaci.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u polufinale pošto je u četvrtfinalu savladao Italijana Lorenca Musetija, 6:3, 6:2.

Laslo nije najbolje ušao u meč, pošto je već u svom drugom servis gemu dozvolio protivniku tri vezane brejk lopte, ipak smogao je snage i izvukao se iz te situacije, da bi otpor protivnika slomio u šestom gemu, kada je iskoristio drugu brejk priliku.

Do kraja seta nije bilo brejkova i prvi deo igre je Srbin rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svoju korist 6:3.

Ono što nije uspeo na startu prvog uspeo je u drgom setu Museti, oduzeo je servis protivniku i poveo 2:0. Međutim, malo ko je očekivao da će ovo Italijanu biti jedini gemovi u setu, pošto je usledila furiozna serija Đerea od šest gemovaza redom, kojim je došao do trijumfa.

Naš teniser će u polufinalu igrati protiv pobednika susreta između Aleksa Molcana i Botika Van de Zandšulpa.

Drugo polufinale igraju Argentinac Federiko Korija i Belgijanac David Gofan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.