Dirljiva poruka Serene nerođenoj bebi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2017, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva poruka Serene nerođenoj bebi

Prošle nedelje, Serena Vilijams je obelodanila da je u blagoslovenom stanju. Krajem godine očekuje se da najbolja teniserka svih vremena dobija naslednika ili naslednicu, a "Crna gazela" baš uživa u trudnoći.

Ona je na Instagrmau napisala je emotivnu poruku svojoj nerođenoj bebi.

- Moja najdraža bebo, dala si mi snagu koju nisam ni znala da posedujem. Naučila si me pravom značenju reči vedrina i mir. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ne mogu da dočekam da te upoznam. Ne mogu da dočekam da se pojaviš u teniskoj loži sledeće godine. Ali najbitnije, tako mi je drago da podelim to što sam prva na svetu sa tobom... još jednom danas. Od najstarijeg broja jedan - najmlađem broju jedan...tvoja mama - stoji u poruci Serene Vilijams upućenoj nerođenoj bebi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dirljivo pismo Serene Vilijams nerođenom detetu

Izvor: Prva.rs, 25.Apr.2017

"Najdraže moja bebo, donela si mi snagu za koju nisam ni znala da postoji. Naučila si me pravom značenju spokoja i mira. Jedva čekam da te upoznam. Neizmerno sam srećna što upravo sa tobom mogu da proslavim činjenicu da sam opet prva teniserka sveta.. I to baš na današnji dan - na tatin rođendan....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.