Direktor Selte hvali Ljajića, još samo da potpiše!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Selte hvali Ljajića, još samo da potpiše!

Prema informacijama iz Italije, Selta bi za transfer Ljajića trebalo da plati italijanskoj Romi oko 10.000.000 evra

Adem Ljajić je na pragu prelaska u Seltu, preostalo je još samo da potpiše već dogovorene uslove saradnje i slika se da dresom tima iz Viga. Sportski direktor Selte Felipe Minambres prilično je ishvalio reprezentativca Srbije u razgovoru sa španskim novinarima.

“Ljajić je dobar igrač. Potrebni su nam fudbaleri koji mogu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naviknu na naš stil, a Ljajić je jedan od njih. Očekujem da ćemo veoma brzo potpisom na ugovor kompletirati transfer“, rekao je Minambres, a prenosi Marka.

Ljajić je već prošao lekarske preglede u Vigu, a ideja uprave Selte je da on zameni Nolita koji je otišao u Mančester Siti.

Prema informacijama iz Italije, Selta bi za transfer Ljajića trebalo da plati italijanskoj Romi oko 10.000.000 evra.

Pored Selte, za reprezentativca Srbije u prethodnom periodu pokazala je i ekipa Torina na čijoj klupi odnedavno sedi Siniša Mihajlović.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Selta: Ljajić naša prva opcija

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016

Sportski direktor Selte Felipe Minambres potvrdio je da je klub iz Viga vrlo blizu toga da potvrdi dovođenje Adema Ljajića iz Rome...Ljajić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Intera, ali su Nerazuri odlučili da ne iskoriste opciju da otkupe njegov ugovor...“Ljajić je fudbaler koji nas zanima....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.