Direktan odgovor Ronaldu: Mesijev het-trik u novoj strašnoj pobedi Barselone! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktan odgovor Ronaldu: Mesijev het-trik u novoj strašnoj pobedi Barselone! (VIDEO)

Katalonci na krilima pefrektnog Argentinca došli pobede u La Korunji - 0:4

Kakav odgovro Lionela Mesija na današnju partiju Kristijana Ronalda i rušenje rekorda omalenog Argentinca po broju golova u prvom delu sezone. Barselona je na krilima Mesijevog het-trika došla do laganog trijumfa u La Korunji i još jednom potvrdila da se nalazi u fantastičnoj formi, iako je pre samo dve nedelje i poraza od Real Sosijedada izgledalo da je katalanonski velikan na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potpunoj stranputici - 0:4 (0:2).

Izgleda da su upravo ta kriza unutar ekipe i navodni rat između prve zvezde tima i trenera Luisa Enrikea, u potpunosti naterali Argentinca da večitim kritičarima ponovo zapuši usta i još jednom pokaže šta zna.

Njegova dominacij na terenu i samopouzdanje došli su do izražaja već u 10. minutu, kada je centaršut Rakitića fenomenalnim skokom i udarcem glavom matirao nemoćnog Fabrija.

U 33. minutu nova majstorija u omalenog Argentinca. Mesi se sjajno snašao u petercu domaćih i loptu koja je odskočila u petercu poslao preko nemoćnog Fabrija.

Pola sata kasnije Mesi je došao i do trećeg het-trika u ovoj sezoni, čime je izjednačio prošlogodišnji učinak. Ovoga puta Mesi je ušao sa desne strane, ušao u sredinu i poslao neodbranjiv udarac u mrežu Deportiva.

Domaćin u finišu nije znao šta ga je snašlo, a u potpuno sivilo odbrane za Riazora uklopio se Sidnej, koji je nesrećno matirao Fabrija u 83. minutu za konačnih - 0:4.

Upravo pomenuti događaji nakon poraza od Real Sosijedada ne samo da su motivisali Mesija, već su razmrdali i ceo tim Barselone. Katalonci su nakon toga vezali četiri ubedljiva trijumfa (dva u prvenstvu, dva u Kupu kralja), postili 16 golova, a primili samo jedan.

PRIMERA, 19. kolo:

Petak:

Kordoba - Eibar 1:1 (1:0)

/Andone 1 - Aruabarena 73/

Subota:

Real Sosijedad - Rajo Valjekano 0:1 (0:0)

/Manučo 81/

Valensija - Almerija 3:2 (2:2)

/Pareho 11, Rodrigo 28, Negredo 83 - Hemed 13, 33/

Viljareal - Atletik Bilbao 2:0 (1:0)

/Čerišev 42, Bruno Sorijano 83 penal/

Espanjol - Selta Vigo 1:0 (0:0)

/Kaisedo 90/

Nedelja:

Hetafe - Real Madrid 0:3 (0:0)

/Ronaldo 63, 79, Bejl 67/

Atletiko Madrid - Granada 2:0 (1:0)

/Mandžukić 34 pen, Garsija 88/

Deportivo - Barselona 0:4 (0:2)

/Mesi 10, 33, 62, Sidnej 83ag/

21.00 Elče - Levante

21.00 Sevilja - Malaga

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.