Dinamo opljačkan! Smetamo nekome, sve ću da otkrijem

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dinamo opljačkan! Smetamo nekome, sve ću da otkrijem"

Vranjanci veoma ljuti posle prve utakmice baraža za Superligu i ubedljivog poraza.

Foto: MN Press

Nakon uvodnih 90 minuta doigravanja za mesto u Superligi, fudbaleri Inđije došli su nadomak cilja jer su pobedili 3:0 u duelu sa Dinamom iz Vranja.

Gosti su napustili meč ubedljivo poraženi, ali i ljuti zbog rada sudije Aleksandra Vasića, koji je na startu utakmice dosudio jedanaesterac za domaće, pa ponovio neiskorišćeni kazneni udarac, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je isključio napadača gostiju Lefterisa Macukasa, a zatim i trenera gostiju Dragana Antića.

Šef struke Dinama bio je veoma ljut posle utakmice.

"Ovo je pljačka, iživljavanje sudije, sramota za srpski fudbal", rekao je on, a preneo "Sportski žurnal".

"Pomoćni sudija je na početku signalizirao da nije kazneni udarac za domaćina, a on je pokazao na jedanaesterac. Videla se namera da nas pokrade u poslednjoj utakmici u karijeri. Ko je mogao da pošalje baš sudiju iz Vojvodine da se oprosti u ovom meču?! Apsurdno je što je vratio da se penal ponovo izvede, međutim prvi je u kazneni prostor ušao igrač Inđije", dodao je on.

Revanš je zakazan za nedelju, a Antić je najavio da će Dinamo odgovoriti.

"Vidim da smetamo nekome, zato ćemo u nedelju da pokažemo celoj Srbiji koliko vrede i Dinamo i Vranje. (Defanzviac Inđije, Nikola) Anđelković je provocirao naše igrače, za nas Vasić nije ništa svirao, za rivala - sve! Znam odakle idu otrovne strelice, sve ću da kažem posle revanša. Naša ekipa sasečena je u drugom minutu, tad nam je pokazano da nemamo šta da tražimo. Dobro smo prošli, da su nam Inđijci dali pet golova ništa ne bi bilo čudno", dodao je Antić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.