Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2020, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dilejnijev odgovor Evroligi: Ma, mora da se šalite!

Evroliga nije donela nikakvu definitivnu odluku, ali se ide ka tome da čelni ljudi ovog takmičenja žele da se sezona završi u onom momentu kada se za to steknu uslovi. Ma kada to bilo. I dok smo svedoci da broj zaraženih od virusa korona širom sveta raste, Evroliga planira da se igra. To  se nimalo nije svidelo Malkolmu Dilejniju koji na Tviteru...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ako se nastavi rukometna sezona, niška Naisa sredinom juna igra Čelendž kup

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2020, 09:51

Evropska rukometna federacija donela je odluku da se, ako bude bilo mogućnosti i zaustavi se pandemija korona virusa, sezona takmičenja na Starom kontinentu nastavi početkom juna ove godine. Rukometašice niške Naise bi tako igrale fajnal for Čelendž kupa sredinom juna.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.