Dilan Enis našao četvrti klub za šest meseci!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dilan Enis našao četvrti klub za šest meseci!

Četvrti put od decembra poršle godine, Dilan Enis je promenio klub. Njegova nova destinacija je španska Andora...

Kanadski bek je prošlu sezonu počeo u Mega Bemaksu, potom igrao nekoliko meseci u Crvenoj zvezdi gde je otpušten posle eliminacije od Budućnosti i ekspresno je našao angažman u španskoj Saragosi. Odličnim igrama u finišu sezone je zaslužio transfer u MoraBank Andoru.

Andora je minule sezone bila jedno od najprijatnijih iznenađenja španskog šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i plasirala se u plej-of. Tamo je eliminisana u četvrtfinalu od Barselone iako je u prvom meču napravila brejk u Blaugrani.

Enis je potpisao sa Andorom ugovor do kraja sledeće sezone. Dres Andore u prethodnoj sezoni su nosili Oliver Stević, Jaka Blažič, Vladimir Janković, Endru Albisi, Kolton Ajverson, Kino Kolom i još neka poznata košarkaška imena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.