Dijego, da li je bolji Mesi ili Ronaldo?

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego, da li je bolji Mesi ili Ronaldo?

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona odgovorio na pitanje o dvojici najbolji fudbalera sadašnjice Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju. Nije mnogo pomogao za naredne diskusije.

Kada jedan od najboljih fudbalera svih vremena priča o fudbalu - svi slušaju.

Tako je trebalo da bude i ovoga puta kada je Dijego Armando Maradona konačno progovorio o "večnoj temi današnjice" - da li je bolji Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo - ali on nije ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odgovor koji će se svideti jednoj ili drugoj strani.

Argentinac je učestvovao na meču humanitarnog karaktera, na kome je uspeo da se posvađa sa sunarodnikom Huanom Sebastijanom Veronom, a u jednom od razgovora sa novinarima "Marke" dotakao se i ove teme na koju je retko ili uopšte nije govorio.

Od bivšeg fudbalera Barselone i reprezentativca Argentine očekivalo se da će Lionela Mesija proglasiti za boljeg od Kristijana Ronalda, ali je on ponudio čudan odgovor...

"Mesi nije bolji od Kristijana Ronalda – i obrnuto – Kristijano Ronaldo nije bolji od Mesija", glasio je odgovor Maradone koji je dodatno zbunio novinara, a verujemo i vas.

Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle

Nije baš poznato šta je Maradona hteo ovim da poruči, ali je pohvalno govorio o Nejmaru...

"Volim da gledam Nejmara koji uprkos tome što često trpi udarce po nogama i dalje pokušava da predribla svoje čuvare", objasnio je on.

Maradona je tokom ovog leta bio veliki kritičar Lionela Mesija, a "veliki Dijego" mu je najviše zamerio na "slabom karakteru" i na tome što nije uspeo da bude "vođa" Argentine kakav je i on sam bio.

Mesi se bio povukao iz reprezentacije nakon poraza u finalu Kopa Amerike, ali se ubrzo predomislio i nastavio da igra za "gaučose". Maradona je prethodno insistirao na tome da je Mesi najbolje partije u reprezentaciji pružao u vreme kada je on bio selektor.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.