Dijego bi bio ponosan, zapamtite datum - 10. decembar 2020!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 20:41

Dijego bi bio ponosan, zapamtite datum - 10. decembar 2020!

Napolitanci isterali svoje.

Kada sledeći put fudbaleri Napolija istrče na teren kao domaćini, komentatori će reći "dobrodošli na stadion Dijego Armando Maradona"!

Danas je stigla potvrda od gradonačelnika Napulja da će San Paolo poneti ime Dijega Armanda Maradone, najveće legende u istoriji kluba.

"Pročitao sam nekoliko predloga, ali na kraju je odluka definitivna, stadion će se zvati Dijego Armando Maradona. Procedura je najbrža moguća, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas smo imali sastanak sa komisijom, u petak se sastajem sa gradskim zvaničnicima i završićemo proces. Imam dovoljno razloga da verujem da će stadion zvanično zvati po Maradoni do naredne utakmice Napolija kao domaćina", rekao je Luiđi De Magistris.

U prevodu, nakon dva vezana gostovanja AZ Alkmaru i Krotoneu, 10. decembra Napoli bi trebalo da ugoste Real Sosijedad na stadionu koji će nositi Maradonino ime.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.