Dijara: Još nisam svestan uspeha

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara: "Još nisam svestan uspeha"



Napadač Partizana Lamin Dijara izjavio je da još uvek nije svestan uspeha koji je postigao osvajanjem prvenstva i kupa Srbije sa beogradskim timom. "Još uvek nisam u potpunosti shvatio šta smo uradili ove sezone. Juče u Kruševcu je bilo sjajno, na najbolji način smo završili jedan težak posao koji smo započeli prošlog leta", rekao je Dijara agenciji Beta.

Dijara, koji je leđima dao jedini gol na utakmici sa Napretkom, kazao je da mu nije bilo važno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na koji način je lopta završila u mreži.

"Posle gola sam bio potpuno zbunjen pošto su igrači prilazili da mi čestitaju, a ja nisam znao zašto. Ipak, važno je to da je lopta prešla gol-liniju i da je Partizan na kraju osvojio titulu šampiona", istakao je senegalski internacionalac.

Dijara je dodao da u ovom trenutku želi samo da se odmori od naporne sezone i da u naredne dve nedelje neće razmišljati o fudbalu.

"Sada nam predstoji odmor, za pet dana idem u Senegal i ostaću tamo dve nedelje. Ne razmišljam još o Ligi šampiona, kao ni o tome da li ću ostati u Partizanu. Imam neke opcije, a šanse za ostanak u Beogradu su 50 odsto", rekao je Dijara.

Dijara je dodao da su mu na tituli čestitali i prijatelji iz bivšeg kluba Zrinjskog iz Mostara.

"Primio sam dosta čestitki posle utakmice u Kruševcu. Javili su mi se i prijatelji iz Zrinjskog, a ja sam zvao porodicu u Senegal da im se pohvalim", rekao je Dijara.

Senegalac, koji je prošlog leta došao u Patizan, ove sezone u dresu "crno-belih" postigao je ukupno 20 golova, računajući takmičenje u prvenstvu i kupu Srbije, kao i u Kupu UEFA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lamin Dijara: Još nisam svestan uspeha koji smo ostvarili

Izvor: Press, 26.Maj.2008

Napadač Partizana Lamin Dijara izjavio je danas da još uvek nije svestan uspeha koji je postigao osvajanjem prvenstva i kupa Srbije sa beogradskim timom..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.