Dijalo ne sme da igra za Nicu

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijalo ne sme da igra za Nicu

Trener porutgalskog Sportinga Domingoš Pasijensija rekao je da je fudbaler Janik Dijalo "prošlost" za njegov tim iako je Sud za sportsku arbitražu ukinuo njegov transfer u francusku Nicu.

Sud je u utorak potvrdio da je transfer Dijaloa nevažeći jer je sklopljen u noći između 31. avgusta i 1. septembra, odnosno u trenutku kada je po pravilima bio završen prelazni rok.

"On više nije fudbaler Sportinga. Problemi oko Janika se sada tiču Nice i ona treba da ih reši", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je jedan funkcioner potugalskog kluba.

"Mi smo potpisali ugovor s Nicom i nadamo s da će ga ona ispoštovati", rekao je on.

Dijalo je trebao da pređe u francuski klub za 4,5 miliona evra, ali pošto je ugovor sklopljen poslednjeg dana fudbaler nije na vreme registrovan za nastupe u francuskoj ligi pa su se u portugalskoj štampi pojavili navodi da će se on vratiti u Sporting.

Pasijensija je odbacio te navode iz medija i rekao da Dijalo nije deo njegovog tima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.