Digitalizacija rurskog derbija: Šalke 04 > Error 404

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digitalizacija rurskog derbija: Šalke 04 > Error 404

Borusija iz Dortmunda pecnula svog večitog rivala posle pobede (2:1) na njegovom stadionu u 14. kolu Bundes lige.

U 93. bundesligaškom duelu najvećeg rivalstva nemačkog fudbala Borusija je kao gost savladala Šalke s 2:1. To je njena prva pobeda u Gelzenkirhenu u poslednjih pet godina.

Kakvo bi to suparništvo i bilo da posle utakmice pobednik ne pecne poraženog. Borusija, koja s još tri boda čvrsto drži vođstvo u nemačkom prvenstvu, dosetila se da na engleskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verziji svog Tvitera izmeni klupski amblem svog rivala iz rurske oblasti.

"S04" je izmenjeno u "Error 404"  uz obaveštenje da "tri boda nisu nađena". Šaljivo, nema šta. Šalke trpi i čeka da se poslednji smeje. Pobedom u Dortmundu se nije osladio šest godina.

pic.twitter.com/Gyff8Wp6YE— Borussia Dortmund (BlackYellow) December 8, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.