Di Natale ima ideju: Roma treba da povuče broj 10 iz upotrebe

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Natale ima ideju: Roma treba da povuče broj 10 iz upotrebe

"Imam Totijev dres i ponosan sam na tu činjenicu", kaže Italijan

Veliki je Antonio di Natale. I ima ogroman respekt prema legendi kakva je Frančesko Toti. To je pokazao u razgovoru za Gazetu delo sport u kojima je istakao da bi on, kada bi se pitao, povukao iz upotrebe broj 10 u Romi.

"To je jako težak dres. Nosio ga je čovek koji je drugačiji, koji je uradio mnogo važnih stvari. On je drugar, mnogo dobra osoba i izuzetan fudbaler. Imam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njegov dres i ponosan sam na to. U njegovom slučaju klub će odlučiti šta će uraditi, ali ja ga ne bih dao nikome kada on prestane da igra", jasan je Di Natale.

Toti je počeo da igra u Romi u mlađim kategorijama 1989. godine. U prvom timu zaigrao je 1993. godine i od tada, pa do dana današnjeg, nije ga izneverio.

Da li ste saglasni sa Di Nataleom?

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DI NATALE: Povucite Totijev broj!

Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2016

Antonio di Natale, legenda Udinezea, otvoreno je pozvao čelnike Rome da iskažu čast velikom Frančesku Totiju, nakon što “Princ Rima” okonča karijeru.. – Broj 10 u Romi će biti pretežak… Nosio ga je neko ko je drugačiji, ko je uradio mnogo važnih stvari. Veliki prijatelj, dobra osoba,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.