Di Marija uz novi ugovor čeka Zvezdu

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija uz novi ugovor čeka Zvezdu

Argentinski vezista Anhel di Marija produžio je ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2021. godine, javlja "L'Ekip".

Iskusnom fudbaleru (30) dosadašnji ugovor je isticao narednog leta, ali je dogovor o nastavku saradnje postignut, pa se očekuje samo zvanična potvrda kluba.

Tada će se znati i kolika će primanja levonogi vezista imati. Po dosadašnjem ugovoru njemu je godišnje pripadalo 11 miliona evra.

Di Marija je na Park Prinčeva stigao 2015. iz Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Junajteda za 56 miliona funti i od tada je na 145 utakmica postigao 55 golova i isto toliko puta bio asistent.

Zanimljivo, pre nekoliko dana je izjavio da će PSŽ biti poslednji klub u Evropi za koji će igrati, te se očekuje da se 2021, kao 33-godišnjak, vrati u Argentinu i tamo završi karijeru.

Argentinac je ponikao u Rosariju, a pre Junajteda i PSž igrao za Benfiku i madridski Real.

Podsetimo, Sveci će u sredu dočekati Crvenu zvezdu u drugom kolu Lige šampiona.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.