Di Marija je savršen partner za Vlahovića

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 18:13

"Di Marija je savršen partner za Vlahovića"

Legendarni golman Juventusa Ðanluiđi Bufon izjavio je danas da će Anhel di Marija biti savršen partner reprezentativcu Srbije Dušanu Vlahoviću.

Di Marija je stigao u Juventus kao slobodan igrač, a Bufon veruje da će srpski napadač najviše profitirati njegovim dolaskom.

"Di Marija je savršen partner za Vlahovića, jer voli da postiže golove, ali jednako uživa i u tome da proigra saigrača. On zna kako da pomogne i pogura tim, vrlo je darežljiv kao asistent >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i donosi apsolutnu ravnotežu ekipi“, izjavio je Bufon za torinsku La Stampu.

Kapiten Parme bio je godinu dana saigrač Di Mariji u Pari Sen Žermenu i dobro poznaje njegove kvalitete.

"Anhel je uvek bio nekako u senci, a iskreno, nikada nisam razumeo zašto. On nema razloga da bilo kome zavidi, a fudbal nekada prati logiku koju je teško razumeti. Pričamo o apsolutno top igraču, koji je uvek spreman da se žrtvuje za dobrobit ekipe. U mom timu on bi uvek igrao. Imam utisak da Di Mariju u Italiji nedovoljno cene, ali vrlo brzo će se uveriti u njegove kvalitete", istakao je Bufon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.