Di Marija: Junajted je bio jedina opcija posle Reala

Izvor: Sportal.rs, 26.Avg.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Junajted je bio jedina opcija posle Reala

Dosadašnji fudbaler Real Madrida Anhel Di Marija zvanično je igrač Mančester junajteda, saopštio je engleski klub. Di Marija je sa Mančesterom potpisao petogodišnji ugovor, a Junajted je za transfer Argentinca Realu platio 59,7 miliona funti, čime je postao najskuplju igrač u istoriji ostrvskog fudbala.

- Oduševljen sam doalskom u Junajted. Uživao sam u Španiji, bilo je mnogo zainteresovanih klubova, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je Junajted bio jedini u koji sam želeo da odem posle Real Madrida - rekao je Di Marija nakon dolaska u klub, prenosi zvanični sajt “đavola”.

- Luis van Gal je fantastičan trener sa dokazanim uspesima. Impresioniram sam vizijom i odlučnošću da se klub vrati u vrh gde i pripada.

(Foto: Beta/AP/Victor R. Caivano)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Di Marija zvanično u Junajtedu

Izvor: Akter, 26.Avg.2014

Dosadašnji fudbaler Reala iz Madrida, argentinski reprezentativac Anhel Di Marija, novo je pojačanje Mančester Junajteda, objavio je trofejni engleski klub..Di Marija (26) je prošao obavezne lekarske preglede na Old Trafordu i sa Junajtedom potpisao petogodišnji ugovor vredan 59,7 miliona funti...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.