Di Frančesku odzvonilo, spremna i zamena

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Frančesku odzvonilo, spremna i zamena

Neće se još dugo zadržati na klupi tima iz Đenove.

Euzebio di Frančesko je ovog leta preuzeo Sampdoriju, ali već nakon sedam kola bi mogao da ostane bez posla.

Bivši trener Rome i Sasuola je kao trener Dorije doživeo šest poraza u prvih sedam kola Serije A, pa je ekipa sa "Luiđi Ferarisa" zakucana za dno tabele sa samo tri osvojena boda.

Uprava je izgubila strpljenje, u narednim satima održaće sastanak sa trenerom kako bi pronašli najbolje rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko raskida ugovora.

Poznato je i ko bi trebalo da ga nasledi, u pitanju je Stefano Pioli, ali bivši trener Lacija, Intera i Fiorentine je na listi želja gradskog rivala Đenove, a čeka i da se reši situacija sa trenerom u Milanu, kako se nada da bi mogao da dobije posao i na "San Siru".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.