Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 19:08

Despotović dvostruki strelac i spasilac Rubina, CSKA pometlao Grozni (VIDEO)

Srpski napadač doneo bod Rubinu u 90. minutu

Odlična rola Đorđa Despotovića u dresu Rubina iz Kazanja!

Njegov tim danas je dočekao Tambov, a srpski napadač uspeo je da postigne dva gola u remiju od 2:2 (1:1).

Dva puta je autsajder Tambov vodio, ali je opa puta Despotović uspeo da izjednači. Prvi gol dao je u nadoknadi prvog poluvremena posle velike greške golmana, a drugi je postigao u 90. minutu. Fenomenalno je skočio i glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pogodio posle kornera u poslednjem minutu utakmice. Pre toga je Tambov poveo u 85. minutu, ali Despotović je spasio Rubin poraza.

Ovo su njegovi prvi pogoci u novom timu.

CSKA je krenuo lepršavo, potom upao u period od tri slabe utakmice, ali Armejci sada dižu nivo igara i forme, a u to mogao da se uveri Ahmat Grozni. CSKA je danas bio grozniji i uspeo je da slavi u gostima sa 0:3 (0:1) i da tim upiše veoma bitna tri boda.

Znao je CSKA da odigra neke veoma lepe akcije, a jedna vrlo tečna dogodila se u 11. minutu kada je CSKA pokazao da je došao po tri boda.

Napad je tekao po levoj strani, Čalov je imao šansu da centrira, na kraju je lopta stigla do Kučaeva, a njemu je preostao samo onaj najlakši deo posla, da gurne loptu u mrežu. I da donese svojoj ekipi nova tri boda, tako se ispostavilo.

U nastavku utakmice nismo baš mogli da gledamo neki spektakularan fudbal, Ahmat je čak imao i veći posed lopte, bio i opasniji rival, ali su Armejci iščupali pobedu.

Kakav je stil imao CSKA i kakvim intenzitetom je branio bodove može da se vidi i u činjenici da su gosti završili utakmicu sa čak sedam žutih kartona.

A onda su u samoj završnici našli snage pa postigli još čak dva gola. Prvo je strelac bio Bistrović u 88. minutu, a zatim i Vlašić u 90. minutu. Potpuni nokaut za Ahmat. I jako lep pogodak.

RUSIJA 1 – 6. KOLO

Subota

Spartak Moskva - Arsenal Tula 2:1

/Sobolev 41, Žigo 45+4 - Hlusevič 36/

Himki - Rotor Volgograd 1:1 (0:1)

/Lomotivski 56 - Mulin 32/

Nedelja

Ufa – Dinamo Moskva 1:1 (0:1)

/Žamaletdinov 59 – Ndžaji 43/

Lokomotiva Moskva – Zenit 0:0

Ahmat Grozni - CSKA Moskva 0:3 (0:1)

/Kučaev 11, Bistrović 88, Vlašić 90/

Rubin Kazanj - Tambov 2:2 (1:1)

/Despotović 45+3, 90 - Karpetijan 15, Karasev 85/

19.00: (1,95) Krasnodar (3,45) Rostov (4,00)

19.00: (1,70) Soči (3,60) Ural (5,30)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.