Dešan i Lev znali za napade, prećutali igračima

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešan i Lev znali za napade, prećutali igračima

Prestižni Njujork Tajms je u današnjem izdanju napisao da su selektori dve reprezentacije znali za napade tokom meča.

Sada niko više i ne zna kojim rezultatom je završen meč Francuske i Nemačke koji je igran u petak, a razlog za to su teroristički napadi koji su se desili u blizini stadiona "Francuska".

Do poluvremena utakmice desilo se nekoliko eksplozija, terorističkih napada, a uprkos tome igrači su odigrali utakmicu do samog kraja iako je bezbednost bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << itekako ugrožena.

Igrači nisu znali šta se zapravo dešavalo, ali jesu treneri ove dve reprezentacije, Didije Dešan i Joakim Lev. Oni su to saznali na poluvremenu, ali nisu saopštili svojim igračima šta se dešavalo van stadiona.

Uvek postoji mogućnost da je to tako bilo da se ne bi izazvala panika među navijačima i igračima i da je sve pokušalo da se iskontroliše.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.