Derozan nasrnuo na Dragića, pesnice Ibake i Džonsona

Izvor: B92, 10.Jan.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derozan nasrnuo na Dragića, pesnice Ibake i Džonsona

Košarkaši Majami Hita pobedili su na gostovanju Toronto Reptorse sa 90:89, a utakmicu su obeležili brojnu sukobi igrača.

Ekipa sa Floride drugu utakmicu zaredom dolazi do trijumfa, tako što postiže poene u poslednjim sekundama meča.

Ovoga puta je heroj bio Vejn Elington koji je na 0,3 do kraja položio loptu u koš i time doneo novi trijumf timu Erika Spolstre.

Ipak, meč su obeležile varnice na terenu. U trećoj četvrtini pokačili su se jedni od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najjačih igrača u ligi, Serž Ibaka i Džejms Džonson.

Španac je odgurnio Amerikanca, a ovaj je onda uzvratio pesnicom, posle čega je i ovaj pokušao da uzvrati istom merom. Srećom, nisu nastavili, a sudije su isključile obojicu košarkaša.

To nije bio kraj sukoba, pošto je posle meča Demar Derozan hteo da se obračuna sa Goranom Dragićem. Vidno iznerviran što je njegova ekipa izgubila, Derozan je hteo da uđe u raspravu sa Dragićem.

Međutim, brzo su ih razdvojili i igrači su otišli svojim putem u svlačionicu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Dragić sa 24 poena i 12 skokova, ruki Bem Adebajo imao je učinak od 16 poena i 15 skokova, Elington je ubacio 15 poena, dok je Vajtsajd postigao 13 uz 15 skokova.

U odsustvu Kajla Laurija, Derozan je morao mnogo više da povuče, ali nije uspeo da donese prevagu. Postigao je 25 poena, ali je iz igre šutirao očajnih 10/29. Delon Rajt je ubacio 13 poena, dok je isključeni Ibaka postigao 11 za 21 minut na terenu.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) SEVALE PESNICE NA TERENU: Tuča NBA zvezda na utakmici Majami - Toronto!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2018

Utakmicu između Majamija i Toronta (90:89) obeležili su sukobi igrača na terenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.