Derbi počeo sukobima huligana! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi počeo sukobima huligana! (video)

Derbi susret 24. kola JSL i čitave sezone nije ni počeo a sudija Milorad Mažić je bio prinuđen da vrati igrače u svlačionice zbog sukoba huligana.

Najveća fudbalska svetkovina koju Srbija ima nije ni počela a huligani su još jednom uspeli da ukaljaju ugled institucje "večitog derbija".

Desetak minuta pre početka utakmice sukobi huligana dogodili su se na istočnoj tribini bliže svernom delu stadiona kada je deo "navijača" Partizana krenuo u obračun >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa pristalicama Crvene zvezde.

Žandarmerija je brzo intervenisala ali su huligani nastavili da se obračunavaju sa policijom pa je sudija Milorad Mažić odlučio da odloži početak utakmice.

Fudbaleri su već na terenu ali meč neće početi dok se situacija na tribinama ne smiri, a mali su izgledi da će se to dogoditi brzo jer se Zvezdini "navijači" razračunavaju sa pripadnicima policije.

Policijski kordoni ulaze na istočnu i severnu tribinu kako bi smirili situaciju a sudija Milorad Mažić pokazuje fudbalerima da se vrate u svlačionice!

Deo huligana sa severne tribine ne prestaje da lomi stolice i da ih baca u pravcu pripadnika žandarmerije, dok veći broj navijača mirno stoji na tribini i pruža podršku ekipi koja nije dobila priliku da izvede početni udarac.



Pripadnici žandarmerije pokušavaju da formiraju kordon na severnoj tribini i sve je izvesnije da utakmica neće početi u skorije vreme.

Komesar za bezbednost Milivoje Mirkov pozvao je predstavnike Crvene zvezde i Partizana da sa pripadnicima MUP-a odluče o tome da li će 148. "večiti derbi" biti odigran!

Strasti na severnoj tribini se lagano smiruju, ukoliko ne bude novih sukoba uskoro bismo mogli da dobijemo informaciju o tome da li će utakmica biti odigrana.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.