Deportivo La Korunja ispao u treću ligu

Izvor: B92, 21.Jul.2020, 10:27

Deportivo La Korunja ispao u treću ligu

Nekadašnji šampion Španije Deportivo La Korunja od naredne sezone takmičiće se u trećoj ligi.

Fudbalska tragedija, mnogi će reći.

Oni su iz "Segunde" ispali u poslednjem kolu iako nisu igrali utakmicu sa Fuenlabradom, a nisu je odigrali pošto je bilo pozitivnih na koronavirus u klubu, a ironično bili su tako blizu opstanku.

Deportivu je bio neophodan samo jedan bod protiv Fuenlabrade kako bi ostali u drugoj ligi, ali neke stvari su se isprečile i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to se nije dogodilo.

Numansija, Rasing Santander i Ekstremadura će se pridružiti Deportivu u selidbi u niži rang.

Deportivo je bio šampion Španije 2000. godine, dok su u sezoni 2003/2004 imali neverovatan podvig i izbacili Milan iz Lige šampiona posle zaostatka od 4:1 iz prvog meča.

Fudbaleri poput Miroslava Đukića, Dijega Tristana, Huana Karlosa Valerona, Roja Makaja, Valtera Pandijanija, Đalminje i dan danas su tema razgovora fudbalskih fanatika, a sada je pred Deportivom težak posao i povratak u elitu iz trećeg ranga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protivnik se zarazi koronom, otkažu meč poslednjeg kola i ispadnete iz lige

Izvor: B92, 21.Jul.2020

Nekada španski velikan, Deportivo La Korunja ispao je u treću ligu Španije, ali je tu drama tek počela...Deportivo je ispao iz Segunde kolo pre kraja u kojem trebalo da odigra meč protiv Fuenlabrade, ali nije zbog pojavljivanja koronavirusa u protivničkom klubu...Šampionu Španije iz 2000. praktično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.