Izvor: RTS, 20.Jan.2021, 07:57

Denver lako protiv Oklahome, Jokić presedeo četvrtu četvrtinu

Srspki centar napravio dabl-dabl učinak u prve tri četvrtine u meču bez neizvesnosti
Denver je pobedio Tanderse 119:111, a samo u prvoj četvrtini ekipe su se smenjivale u vođstvu, čak je Oklahoma imala osam poena prednosti u jednom trenutku.

Već u drugoj Denver je uhvatio ritam, na poluvreme su otišli sa 13 poena viška da bi otpor gostiju potpuno slomili u trećoj kada se razlika popela na 24 poena.
Jokić je do tada imao 27 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 12 skokova i šest asistencija i do kraja više nije ulazio u igru, kao ni ostali iz prve petorke Denvera.
Nagetsima je ovo bila veoma važna pobeda kako bi zadržali pozitivan skor (7:7) dobijenih i izgubljenih utakmica.
Na suprotnoj strani za 24 minuta u igri Aleksej Pokuševski imao je četiri skoka, dve asistencije i tri blokade, ali nije se upisao u strelce ni iz sedam pokušaja od čega pet za tri poena.
Nagetsi kreću na devetodnevnu turneju sa pet teških gostovanja, a prvo je kod Feniks Sansa u petak. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odlični Jokić predvodio Denver u pobedi nad Oklahomom

Izvor: RTS, 20.Jan.2021

Srpski centar Nikola Jokić predvodio je Denver u ubedljivoj pobedi nad Oklahomom sa 119:101 postigavši novi dvostruki dvocifreni učinak iako je poslednju četvrtinu proveo van terena. Na svom terenu je ubedljivo slavila i Juta protiv Nju Orleansa sa 118:102 u drugoj sinoćnjoj utakmici. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.