Denković potpisao za Vojvodinu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jul.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denković potpisao za Vojvodinu

Doskorašnji igrač izraelskog Hapoela iz Haife i nekadašnji član mlađih kategorija Crvene zvezde Stefan Denković potpisao je ugovor sa Vojvodinom.
Prema rečima portparola Vojvodine Slobodana Đurića, Denković je sa Novosađanima potpisao ugovor na tri godine.
Trener Vojvodine Marko Nikolić je kazao da Denkovića poznaje još iz juniorskih dana i da se radi o fizički besprekorno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << spremnom igraču, kako je kazao, pravom atleti.
Denković je napadač, šutira obema nogama, a pored toga što je dobar fudbaler on je i kvalitetna ličnost što je meni izuzetno važno jer će samo takve ličnosti moći da dobiju šansu u Vojvodini – rekao je Nikolić.
Portparol Đurić rekao je novinarima da su dva ozbiljna evropska kluba pokazala interesovanje za angažovanjem Abubakara Oumarua, dok se jedan, takođe poznat klub, interesuje za Branislava Trajkovića.
Javnost ćemo o svemu tome detaljno obavestiti u petak nakon utakmice sa Honvedom. Rukovodstvo kluba nema razlog da bilo šta krije, ali su i predsednik Balša Butorović i sportski direktor Saša Drakulić zamolili da se radi atmosfere pred sutrašnju utakmicu sa Honvedom o tim stvarima priča u petak – rekao je Đurić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina se pojačala iz Izraela

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2013

Sprema se Vojvodina za meč sa Honvedom, a paralelo jača tim za narednu sezonu. Posle Janka Tumbasevića, Novosađani su dogovorili saradnju i sa Stefanom Denkovićem, doskorašnjim levokrilnim prviotimcem Hapoela iz Haife, koji je sa Lalama potpisao trogodišnji ugovor. „Denković je napadač, šutira...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kaluđerović potpisao predugovor sa Vojvodinom

Izvor: Dzungla.org, 18.Jul.2013, 11:50

Čelnici Vojvodine ne staju sa angažovanjem pojačanja. Posle mladog Stefana Denkovića u sredu kasno uveče je predugovor sa Novosađanima potpisao i Andrija Kaluđerović, piše “Sport”. Iskusni napadač je putem faksa stavio paraf na vernost Vojvodini, a u Novi Sad stiže u toku današnjeg...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.