Dembele spasao karijeru u Barsi?

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dembele spasao karijeru u Barsi?

Da li je ovo znak da će se promeniti?

Mnogi su osuđivali Dembelea, prvo zbog loših partija, a sada kada igra solidno zbog ponašanja van terena. Neki smatraju da je to zbog njegovih godina, ali svakako, Barseloni je više dosta takvih ispada.

Poslednje je bilo u nedelju, kada je zakasnio 2 sata na trening. Izgleda da je to bio poslednji alarm, a i sama kazna od 200 hiljada evra govori koliko su ljuti u Barseloni.

Ipak, Dembele je uputio izvinjenje svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saigračima, a svi se nadaju da se ovakve stvari neće ponavljati u budućnosti jer Barselona zaista računa na ovog mladića koji definitivno ima ogroman potencijal, a i skupo su ga platili.

Dembele je igrao protiv Totenhema i postigao sjajan gol, a nakon meča, Karles Alena je rekao kako se Dembele u ponedeljak izvinio i rekao kako se to neće ponavljati:

"Pre treninga je okupio sve saigrače i uputio im javno izvinjenje zbog njegovog ponašanja. Svi smo to prihvatili. On je dobar momak, mi smo sa njih sve do kraja. Moramo da mu pokažemo da računamo na njega."



Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.