Dembele je baš nevolja, Barsa ne sme da ga proda, otkriven razlog!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dembele je baš nevolja, Barsa ne sme da ga proda, otkriven razlog!

Postoji klauzula u ugovoru koja ledi krv u žilama finanskijskim direktorima kluba...

Osman Dembele je baš nevolja za Barselonu.

Naime, on ima ugovor  do 2022. Barsa ga je platila Dortmundu 105 miliona evra, plus 40 miliona bonusa. Katalonci žele da vrate veći deo novca uložen u njega, nije ispunio klauzule, ali začkoljica u ugovoru ih sprečava da ga prodaju.

Naime, ako to učine pre 2022. oni moraju automatski da plate sve klauzule iz ugovora, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi u svakom slučaju značilo da su u njega uložili 145 miliona. Ako privole Liverpul i Arsenal da kupe Francuza koji se nije snašao, za 80 miliona (teško da mogu da dobiju više), i dalje je to preveliki gubitak.

Ima još jedna stvar, oni zbog klauzule u ugovoru ne mogu da kupuju Liverpulove igrače tri godine, to je bio dogovor oko Kutinja, pa ni razmena za nekog igrača Redsa ne dolazi u obzir.

Sve to ukazuje da im se ne isplati da prodaju Dembelea koji je problem, pre svega zbog ponašanja i zavisnosti od video igara, pa će mu verovatno pružiti još jednu šansu....

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.