Delofeu: Mislio sam – kralj sam vikenda, sve dok nisam video Mesija

Izvor: B92, 26.Feb.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delofeu: Mislio sam – "kralj" sam vikenda, sve dok nisam video Mesija

Fudbaler Votforda Đerar Delofeu iza sebe ima sjajnu nedelju, pošto je het-trikom vodio Votford do ubedljive pobede nad Kardifom.

Delofeu odigrao je verovatno najbolju utakmicu u sezoni i prema njegovim rečima "mislio je da je kralj ovog vikenda".

Ipak, jedan čovek ga je nadmašio – Lionel Mesi. Argentinac je brljirao u trijumfu Barselone u Sevilji sa tri gola i jednom asistencijom.

"Mislio sam da sam ja 'kralj' vikenda, sve dok nisam video Mesija kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra na Ramon Sačes Pishuanu", rekao je Delofeu za "El Transistor".

Katalonski gigant gubio je na poluvremenu od Sevilje sa 2:1, međutim Mesi je u drugom periodu igra postigao dva gola i jednom asistirao za veliki preokret – 4:2.

"Mesi je neverovaran igrač, uživam da ga gledam. Imam zanimljivu angedotu iz perioda kada sam igrao u Barseloni... Sećam se da sam mu poslao užasno loš pâs, kao kamen, i odmah sam krenuo da mu se izvinjavam, ali je on loptu primio bez problema", kazao je Španac i dodao:

"Uživao sam igravši za Barselonu, iako nije dugo potrajalo".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mislio sam da sam 'kralj' sve dok nisam video Mesija"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2019

Fudbaler Votforda Đerar Delofeu je het-trikom vodio Votford do ubedljive pobede nad Kardifom...Odigrao je verovatno najbolju utakmicu u sezoni i prema njegovim rečima "mislio je da je kralj ovog vikenda"...Ipak, jedan čovek ga je nadmašio, a to je Lionel Mesi. Argentinac je brljirao u trijumfu Barselone...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.