Delije traže ostavku Uprave FK Crvena zvezda

Izvor: RTS, 22.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije traže ostavku Uprave FK Crvena zvezda

Navijačka grupa "Delije Sever" zahteva ostavku kompletne Uprave FK Crvena zvezda, jer će u suprotnom pokrenuti inicijativu za sazivanje Skupštine, navodi se u saopštenju.

Čelnim funkcionerima našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba, "Delije"  zameraju  da  su  doprineli rezultatskoj i finansijskoj krizi.

U saopštenju se navodi da su rezultati kluba katastrofalni, da su odbačeni Zvezdini omladinci bolji od skupih i nekvalitetnih stranaca, da su od dolaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klub sadašnji rukovodioci povećali troškove, obaveze i kredite i da su od juna prošle godine, sponzore zamenili pozajmljivačima.

U saopštenju se navodi da su mnogi članovi aktuelnog rukovodstva u velikoj meri bilo deo Uprave koja se nedomaćinski ponašala u vreme dok je klub predvodio Dragan Stojković Piksi. Umesto Izveštaja o reviziji, ponudili su informaciju o finansijskom stanju, koja ne garantuje tačnost.

"Delije Sever" u saopštenju za javnost od fudbalera i trenera traže maksimalno zalaganje do kraja sezone i osvajanje Lav Kupa Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije: "Uprava napolje odmah!"

Izvor: B92, 22.Apr.2009

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda organizovani u grupu Delije Sever zatražili su u sredu hitnu ostavku kompletnog klupskog rukovodstva...Delije su ogorčene zbog načina na koji aktuelno rukovodstvo vodi klub, a posebno zbog prošlonedeljnog istupa čelnika kluba, u kojem su krivicu za finansijske...

Nastavak na B92...

Navijači traže ostavku uprave i prete novom Skupštinom

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2009, 10:49

BEOGRAD, 22. aprila 2009. (Beta) - Udruženje navijača Crvene zvezde "Delije Sever" zatražilo je od rukovodstva tog fudbalskog kluba da podnese ostavku ili će pokrenuti inicijativu za sazivanje Skupštine kluba na kojoj će biti predložen njihov program za ozdravljenje kluba i formiranje prelazne...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.