Delije pozivaju navijače: Svi na Spartak

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 17:49

Delije pozivaju navijače: "Svi na Spartak"

"Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist".

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde, Delije pozvale su navijače na meč Mozzart bet Superlige Srbije koji crveno-beli igraju u nedelju protiv Spartaka od 15:30 na stadionu Rajko Mitić.

- Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartakom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist. Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti, onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali s ovom Zvezdom! Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošem, previše za takav meč, ali sad imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo naše igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće. Zato, nedelja u 15.30, vidimo se na našem stadionu - poručuju navijači.

Crvena zvezda posle obaveza u domaćem šampionatu putuje u Budimpeštu gde ih očekuje duel protiv Ferencvaroša u okviru četvrtog kola Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.